Пт, 2024-03-29, 07:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:02
Нардеп "ЄС" - через незаконне стеження за Порошенком порушено кримінальну справу
Інші останні Кримінальні новини

  Через незаконне стеження за Порошенком порушено кримінальну справу – нардеп "ЄС"

Справу через незаконне стеження за п'ятим Президентом Петром Порошенком відкрив Офіс генпрокурора. Про це повідомив народний депутат від партії "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв на своїй сторінці у Facebook.

Парламентар оприлюднив відповідь Офісу генпрокурора на звернення нардепів про стеження за Порошенком. Відомство повідомило, що відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли ще 12 червня. Розпочали і кримінальне провадження за статтею про перевищення влади або службових повноважень службовцем правоохоронних органів.

Досудове розслідування у цій справі буде проводити Державне бюро розслідувань.

Нагадаємо, 12 червня у партії "Європейська солідарність" заявили про стеження за Петром Порошенком. Тоді біля будинку п'ятого Президента помітили дві автівки з підробленими номерними знаками. Тоді "Євросолідарність" звернулася до Володимира Зеленського з проханням з'ясувати, хто стежить за п'ятим президентом і хто віддав наказ це робити.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 518 | Додав: adminA | Теги: незаконне стеження за Порошенком, кримінальна справа, нардеп ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]