Пт, 2024-03-29, 11:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:20
Нардеп втратить мандат, якщо суд визнає його "кнопкодавом"- Разумков
Інші останні Політичні новини

Народний депутат України втратить мандат, якщо суд визнає його винним у так званому "кнопкодавстві". У парламенті мають намір посилити боротьбу з цим явищем.

Про це заявив спікер Верховної ради Дмитро Разумков, передає прес-служба парламенту.

"Кнопкодавство" - це кримінальний злочин, тому рішення буде прийнято в рамках чинного Кримінально-процесуального Кодексу. Якщо набуває чинності рішення суду, то народний депутат перестає бути народним депутатом України. Фактично автоматично", - заявив Разумков.

Він додав, що місця на задніх рядах у сесійній залі, які не закріплені за нардепами, відключені від системи "Рада". Також планується, що найближчим часом депутати будуть закріплені за конкретними місцями. Крім того, в залі засідань встановлять чотири додаткові камери відеоспостереження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Офіс генерального прокурора вперше в історії оголосив підозру народному депутату у "кнопкодавстві". Підозру повідомили народному депутату Владиславу Поляку (група "Довіра").

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 593 | Додав: adminA | Теги: нардеп, Разумков, втрата мандату, кнопкодав | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]