Пт, 2024-03-29, 11:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:35
Наступного тижня Байден та Путін проведуть віртуальний саміт
Інші останні Іноземна преса про Україну

Президенти обговорять напружену ситуацію навколо України на відеоконференції

Росія повідомила про активну підготовку до віртуального саміту між президентами Росії Владіміром Путіним та США Джо Байденом. Відеоконференція має відбутися наступного тижня, згідно з даними прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова. Про це повідомляє DW.

За словами помічника президента РФ Юрія Ушакова, дата та час проведення віртуального саміту вже відомі, але для їх офіційного оголошення потрібно дочекатися остаточного узгодження всіх параметрів зі США.

Зазначається, що президенти обговорять напружену ситуацію навколо України. Нещодавно Байден заявив, що запровадить «наймасштабніший і значущий набір ініціатив, який зробить для Путіна дуже важким виконання планів, яких побоюються люди».

Президент США не уточнив, про які саме заходи запровадять, щоб завадити Росії напасти на Україну. Байден лише наголосив, що його адміністрація перебуває у постійному контакті з Україною та європейськими союзниками щодо ситуації, що склалася.

Раніше в Міноборони повідомили, що Росія може залучити для ескалації понад 94 000 військових та ймовірним часом досягнення готовності РФ до ескалації буде кінець січня.

Президент США Джо Байден заявляв, що планує обговорити з президентами України Володимиром Зеленським та Росії Владіміром Путіним нарощування російських військ біля українських кордонів для послаблення напруги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 583 | Додав: adminA | Теги: Путін, віртуальний саміт, Байден | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]