Чт, 2024-04-25, 08:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:46
Назвали умови ослаблення карантину в Києві у Держспоживслужбі
Інші останні Медичні новини

У Держспоживслужбі назвали умови ослаблення карантину в Києві

Заклади будуть постійно перевіряти на предмет дотримання обмежень

У Держспоживслужбі підтвердили, що Київ, станом на 22 червня, готовий до пом'якшення карантинних обмежень. Названі заклади, для яких послаблять карантин і які будуть методи контролю. Про це в коментарі https://nowyny.com/ повідомив голова відомства Олег Рубан.

За його словами, ситуація в Києві "стабільна і контрольована".

"Згідно з новими показниками МОЗ щодо готовності до ослаблення карантину, ситуація в Києві стабільна та контрольована. Вводиться адаптивний карантин для суб'єктів господарювання за певними критеріями", - зазначив Рубан.

Він також попередив, що заклади будуть постійно перевіряти на предмет дотримання обмежень.

"Також визначені групи контролю, які будуть постійно перевіряти суб'єкти господарювання щодо дотримання карантинних заходів. У разі порушення будуть накладатися штрафні санкції", - повідомив Рубан.

У прес-службі відомства повідомили, що в Києві передбачається ослаблення обмежень для кафе і ресторанів, культурних і розважальних закладів, готелів, а також дозволяється проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних і інших) заходів тощо.

Київ та Вінницька область готові до ослаблення карантину відповідно до нової методології оцінювання епідеміологічної ситуації в регіонах.

Нагадаємо, з 22 червня в областях України рішення про посилення карантину буде ухвалювати місцева влада.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: Київ, Держспоживслужба, умови ослаблення карантину | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]