Пт, 2024-04-19, 23:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:30
Назвав єдиний спосіб зупинити путіна прем'єр Чехії
Інші останні Новини Європейського Союзу

Петр Фіала назвав російського президента військовим злочинцем.

Прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала вважає, що "єдиний спосіб зупинити путіна" - це єдиний підхід до росії та впровадження санкцій.

Фіала також назвав російського президента військовим злочинцем.

"Російська армія спустошила український Маріуполь. Увесь світ бачить, що путін скоює військові злочини і що через його війну гинуть невинуваті люди. Ми повинні продовжувати домагатися чіткого та єдиного підходу до росії та інших санкцій, це єдиний спосіб зупинити путіна", - написав Фіала в Twitter.

Раніше Сенат США одноголосно ухвалив резолюцію, яка вимагає розслідування щодо президента росії путіна як воєнного злочинця.

Резолюція закликає Міжнародний кримінальний суд в Гаазі та інші країни провести розслідування щодо президента росії путіна та його режиму, у тому числі російських військових, стосовно скоєних під час вторгнення рф в Україну воєнних злочинів.

Президент США Джо Байден також назвав путіна воєнним злочинцем. Утім, речник путіна пєсков назвав слова Байдена на адресу глави Кремля "недопустимою і непробачною риторикою".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 434 | Додав: adminA | Теги: прем'єр Чехії, спосіб зупинити Путіна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]