Чт, 2024-04-25, 17:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
Назвав найсексуальнішу жінку 2012 року журнал Esquire. ФОТО
Інші останні Новини світу

На цьому тижні редакція журналу Esquire оголосила ім'я найсексуальнішої жінки 2012 року, на думку читачів сайту цього популярного видання. Титул "найгарячішої" красуні дістався 28-річній американській моделі й актрисі Сарі Джин Андервуд, повідомляє NEWSru Israel.

П'ять років тому Сара була удостоєна титулу "Дівчина року" за версією журналу Playboy. Тепер вона підкорила серця читачів "солідного" журналу Esquire.

В останні роки, як і багато інших зірок, Сара Андервуд захопилася Twitter і Facebook. Судячи з усього, це захоплення допомогло перемогти їй за підсумками голосування на сайті Esquire. За публікаціями в її блогах стежать сотні тисяч шанувальників, які підтримали свою протеже.

Сара уміє "працювати з аудиторією". Так, наприклад, у своїх блогах вона часто поширює відеопривітання читачів з різними святами. У грудні минулого року актриса опублікувала таке привітання з Рош а-Шана (Новим роком за єврейським календарем), що знову породило чутки про її єврейське походження.

Тим часом, судячи з офіційної інформації, це лише чутки, і Сара Андервуд вельми далека від юдейських традицій. Але серед її друзів є багато євреїв. Кажуть, що протягом кількох років її бойфрендом був відомий радіо- і телеведучий Раян Сікрест.

Минулого літа Сара змусила говорити про себе американські ЗМІ, зробивши короткий ілюстрований запис у Twitter з приводу того, що вона взяла участь в "голому велопробігу". Участь зірки Playboy в цьому заході мало індивідуальний характер: вона проїхалася оголеною по Портленду (судячи із знімків, недільного ранку, 19 червня 2011 року, поки все місто спало). В той же день в різних містах Північної Америки пройшли справжні голі велопаради. Сара вважала за краще в масовках не брати участь, але до боротьби за найбільш екологічний вид транспорту приєдналася.

Сара Андервуд веде також проект Playboy's Naked Yoga, який, правда, до йоги безпосередньо не стосується, що відображено в другій назві - "стриптиз-аеробіка".

Нагадаємо, що у різдвяному номері популярного журналу Men's Health ("Чоловіче здоров'я"), основною тематикою якого є сексуальні стосунки, опубліковано ілюстрований список ста "найгарячіших жінок всіх часів". Очолила цей список 42-річна американська актриса Дженніфер Аністон.

$IMAGE5-left$


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1081 | Додав: adminA | Теги: журнал Esquire, жінку 2012 року | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]