Пт, 2024-03-29, 08:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:12
Не ухвалювати антипіратських законів через протести суспільства вирішила Болгарія
Інші останні Новини світу

Міністр економіки Болгарії Трайчо Трайков заявив, що внесе у Міністерську раду пропозицію про зупинення процедури приєднання країни до міжнародної Торговельної угоди проти контрафакції – АСТА, передає Euromag.ru.

Європейська торговельна угода ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) передбачає посилення спостереження за дотриманням авторського права в Інтернеті і на ринку інформаційних технологій.

Він пояснив, що вони разом із міністром закордонних справ Миколою Младеновим будуть координувати дії країни у Єврокомісії.

Отож, через масові протести у Болгарії та Європі, країна реально зупиняє свою участь в угоді з боротьби з контрафакцією, повідомляє News BG.

"Болгарське суспільство, - сказав він, - не готове прийняти механізм, який несе небезпеку для свободи слова і свободи в Інтернеті", - заявив міністр.

"Рішення остаточне, і ми не буде ратифікувати пропозицію про єдину позицію країн членів ЄС", - додав Трайчо Трайков.

Нагадаємо, що раніше Польща, Чехія і Словаччина відклали ратифікацію угоди, зіткнувшись із хвилею громадянських протестів на вулицях, а також і почастішанням хакерських атак на сайти державних відомств.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: антипіратських законів через протес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]