Вт, 2024-04-23, 12:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:47
Непокоїть Байдена, що в путіна вже нема можливості вийти з війни
Інші останні Новини України

Російський диктатор володимир путін не має шансів на перемогу у війні проти України. Зважаючи на це, у світі побоюються того, до яких ще кроків він може вдатися.

росія розпочала війну проти України 24 лютого. У кремлі розраховували, що вона триватиме лише декілька днів, за цей час вдасться захопити Київ та інші великі українські міста. Це мало б показати "велич росії", у тому числі й військову. І тоді б російський вождь володимир путін міг би відчути себе могутнім правителем.

За словами американського президента Джо Байдена, наприкінці лютого перед початком війни путін вважав, що вторгнення в Україну розірве НАТО і розвалить Європейський Союз. Це мало б створити "новий світовий порядок", в якому росія грала б одну з ключових ролей. І про це навіть наперед була написана стаття, яку помилково опублікували ще 26 лютого, коли війна активно тривала, а росіяни зазнали перших значних поразок та втрат.

Але так не склалося, як планували у москві. Українцям вдалося стримати наступ російських військ та вибити їх з-під Києва та інших північних областей України. А навколо самої України згуртувалося чимало країн, у тому числі й США та Євросоюз. І тепер до НАТО хочуть вступити навіть ті країни, які до цього зберігали певний нейтралітет – Фінляндія та Швеція, з якими у росії довжелезний кордон.

Тепер же росіяни намагаються зосередити усі свої зусилля у війні проти України на захопленні Сходу та частково Півдня України. Це дозволить їм забезпечити коридор суходолом до окупованого Криму.

Загнаний в кут

Але Україна має намір вести війну до того часу, поки вся територія не буде звільнена від російської окупації. Відтак у путіна немає можливості вийти з війни. Адже він не зможе показати росіянам "перемоги над українцями". Іншого ж жителі країни-агресора не сприймуть, все решта буде сприйматися як поразка.

Військову допомогу Україні за ленд-лізом можуть збільшити до 40 мільярдів доларів, – Bloomberg

Відтак путін – як загнаний звір. Ще доволі сильний, але який не має можливості відступити. Відтак це може підштовхнути його на необдумані вчинки. Саме ця ситуація і найбільш непокоїть Джо Байдена. За його словами, путін – людина, яка все намагається прорахувати наперед. І це створює певні проблеми, адже зараз у нього "немає виходу, і ми намагаємося зрозуміти, що нам з цим робити".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 385 | Додав: adminA | Теги: Путін, Байден, можливість вийти з війни | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]