Пт, 2024-04-26, 20:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Незалежно від того, що тут відбувається люди будуть їхати на заробітки - експерт
Інші останні Економічні новини

Василь Воскобойник зазначив, що якщо в Україні буде працювати закон, то навіть після карантину в країні варто очікувати економічний підйом

Держава повинна зробити все, щоб у людей була можливість відновити свій бізнес після локдауну. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву глави Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування Василя Воскобойника в ефірі телеканалу ZIK.

"Якщо порівнювати кількість трудових мігрантів у 2019 році з кількістю у 2020 році, то їх кількість не особливо збільшилася, але не особливо і зменшилася.

Ті, хто працювали за кордоном, - продовжують це робити, а ті, хто замислювався виїхати за кордон і залишитися там назавжди, будуть це робити незалежно від того, що відбувається у нас в країні.

Треба говорити не про те, скільки бізнесу закриється, а скільки буде можливостей у людей після закінчення карантину знову відновити свій бізнес досить швидко і держава повинна зробити все, щоб як якнайменше було обмежень. Тоді після завершення карантину разом з пожвавленням економіки в усьому світі  у нас почнеться економічний підйом", - зазначив експерт.

При цьому пояснив, що має зробити держава, щоб допомогти українцям відновити свій бізнес після карантину і забезпечити економічне піднесення в країні.

"Перше, що повинен зробити уряд, і найголовніше, щоб у нас дійсно повинна працювати судова система, на яку люди зможуть покластися в напрямку захисту своїх прав.

Друге - захист приватної власності та третє - правоохоронна система, до якої можна звернутися у разі виникнення проблем, пов'язані зі злочинністю.

Коли люди будуть чітко розуміти, що вони можуть звернутися до правоохоронних органів, будуть знати, що суди винесуть справедливе рішення, а їх власність буде недоторканною, тоді у нас почнеться економічний підйом", - указу Воскобойник.

Крім того, він підкреслив, що поки в Україні будуть говорити про рейдерські захоплення, в країну вкладати гроші не будуть.

Василь Воскобойник вказав, що країни Європи, в тому числі і Польща, зроблять все, щоб не доводити економіку до повного локдауна.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 546 | Додав: adminA | Теги: експерт, їхати на заробітки, Люди | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]