Сб, 2024-04-27, 01:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

04:04
Нові кроки в боротьбі з внутрішнім ворогом анонсував Зеленський
Інші останні Новини України

Глава держави подякував Службі безпеки України, ДБР, Офісу генпрокурора та іншим залученим до цього процесу.

Президент України Володимир Зеленський анонсував нові кроки в боротьбі з внутрішнім ворогом та "очищенні нашої держави".

Про це він повідомив у своєму вечірньому відеозверненні та подякував правоохоронцям, залученим до процесу.

"Продовжуємо й нашу боротьбу з внутрішнім ворогом. Дякую Службі безпеки України, ДБР, Офісу генерального прокурора й усім тим, хто ще залучений до очищення нашої держави. Нові кроки будуть", - сказав глава держави

Обшуки у посадовців і корупціонерів

Як повідомляли ЗМІ, 1 лютого тимчасовий виконувач обов'язків голови Служби безпеки України Василь Малюк оголосив про проведення силовиками низки масштабних оперативно-слідчих заходів, спрямованих на боротьбу із внутрішнім ворогом.

За його словами, йдеться про зрадників України і агентів російських спецслужб; представників організованої злочинності; посадовців, чиновників і корупціонерів, які підривають економіку країни і стабільне функціонування оборонно-промислового комплексу.

Цього дня в рамках відкритих проваджень у різних регіонах України відбулися десятки обшуків і вручення підозр фігурантам справ.

Зокрема, Офіс генерального прокурора повідомив про підозру екс-заступнику директора департаменту державних закупівель Міноборони Богдану Хмельницькому, екс-заступнику міністра оборони В'ячеславу Шаповалову та колишньому заступнику держпідприємства "Пром-оборонекспорт" Володимиру Терещенку. Усі вони відповідали за укладення контрактів щодо забезпечення Збройних сил засобами захисту.

У самому Міністерстві оборони заявили, що сповідують нульову толерантність до корупції та всіляко сприяє правоохоронним органам у проведенні процесуальних заходів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 488 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]