Сб, 2024-04-20, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:36
Нового голову комітету зі свободи слова депутати майже дружно обрали
Інші останні Офіційні новини

Народного депутата Юрія Стеця (фракція "Наша Україна - Народна самооборона") обрано головою комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, передає "Інтерфакс-Україна".

За постанову про обрання Стеця на цю посаду 23 лютого проголосували 345 народних депутатів з 419 зареєстрованих у залі засідань. При цьому парламент звільнив його з посади секретаря цього комітету.

Напередодні фракції "БЮТ-Батьківщина" і "Наша Україна - Народна самооборона" погодили кандидатуру Юрія Стеця (НУ-НС) на посаду голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.

Як повідомлялося, Верховна Рада України 13 січня відкликала Андрія Шевченка з посади голови комітету з питань свободи слова та інформації. Тим не менш, фракція "БЮТ-Батьківщина" знову подала кандидатуру Шевченка на посаду голови комітету, але 9 лютого Верховна Рада відмовилася повернути його на цей пост.

10 лютого народний депутат (фракція НУ-НС) Олесь Доній вніс до парламенту проект постанови про призначення головою парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Стеця.

36-річний Стець у 2002-2005 роках обіймав посаду генерального продюсера телерадіокомпанії "НБМ".

З 2005 року - генеральний продюсер товариства з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Експрес-Інформ" за сумісництвом, з 2007-го - член наглядової ради телекомпанії "5 канал".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1142 | Додав: adminA | Теги: Нового голову комітету зі свободи с | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]