Пт, 2024-04-26, 00:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

04:56
Нуланд - Україна перемагає у цій варварській війні, а путін її програє
Інші останні Новини України

Заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд переконана, що Україна перемагає у розв’язаній росією варварський війні, а путін її програє.

Про це Нуланд сказала під час спілкування з журналістами в Медіацентрі Україна - ЗМІ.

Вона розповіла, що провела у Києві два дуже насичених дні і зустрілася з цілою низкою українських високопосадовців, зокрема Президентом Володимиром Зеленським та Прем’єр-міністром Денісом Шмигалем, членами уряду та парламентаріями, а також громадськими активістами.

«Мій головний меседж - це меседж солідарності з народом України у цей важкий час, коли путін перейшов до нового рівня варварства, позбавляючи домівки цивільних людей електрики, тепла і води. Однак Україна перемагає у цій війні, а путін її програє, ви, українці, боретеся за всіх нас, а ми підтримуємо вас, щоб Україна вистояла і перемогла. Перемога України означатиме перемогу свободи», - сказала Нуланд.

Заступниця держсекретаря також поінформувала, що під час зустрічей з представниками «Укренерго» обговорила початок поставок енергетичного обладнання від США в межах оголошеної держсекретарем Ентоні Блінкеном допомоги, і висловила сподівання, що це відбудеться найближчими днями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 407 | Додав: adminA | Теги: Путін, перемога, варварська війна, нУланд, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]