Чт, 2024-04-25, 10:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:50
ОБСЄ нарахувала 118 порушень на Донбасі - вибухи і обстріли з кулеметів
Інші останні Надзвичайні новини

Організація з безпеки і співробітництва в Європі нарахувала 118 порушень режиму припинення вогню на Донбасі 21 липня. Серед порушень - численні вибухи, обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це звітує СММ ОБСЄ за 22 липня.

Найбільше порушень режиму припинення вогню зафіксували в Донецькій області-98. Крім того, ОБСЄ повідомляє про 7 вибухів невизначеного походження.

При цьому, більшість обстрілів сталися в районі Майорська - там чули вибухи. А в районі окупованого Спартака спостерігачі чули 40 черг з великокаліберних кулеметів.

У Луганській області ОБСЄ зафіксували 20 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 19 вибухів. При цьому велика частина порушень сталася в районі Попасної. Там чули 16 вибухів невизначеного походження. Також вибухи були чутні в Первомайську і Калиново-Борщуватому.

Нагадаємо, у Луганській області зона розведення сил біля Золотого перетворюється на гарячу точку. Там ОБСЄ фіксує численні порушення і використання важкої зброї.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі український військовий отримав поранення. Він підірвався на вибуховому пристрої і отримав осколкове поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 661 | Додав: adminA | Теги: Донбас, кулемет, 118 порушень, ОБСЄ, вибухи і обстріли | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]