Чт, 2024-03-28, 11:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
ОК "Південь" - російські окупанти на правому березі Дніпра готові скласти зброю
Інші останні Новини з регіонів України

Підрозділи російських окупантів затиснуті на правому березі Дніпра і готові скласти зброю. Вони готові перейти під егіду міжнародного гуманітарного права, тобто поповнити обмінний фонд.

Вони вишукують можливості вийти на контакт з українськими військовими, сказала в ефірі керівниця пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, пише ЗМІ.

"Продовжуємо просування і цей рух досить переконливий. Він має вплив не тільки на географічне посунення ворожих позицій, а й психологічний. Ворожі підрозділи, починаючи переформатування, вишукують можливості вийти на контакт з нашими підрозділами, щоб провести так звані перемовини про умови складання зброї й перехід під егіду міжнародного гуманітарного права. Вони усвідомлюють, що затиснуті між берегом Дніпра та нашими силами", - пояснила вона.

За словами Гуменюк, окупанти намагаються знайти способи зберегти собі життя.

"Зараз розглядається це питання. Тому, що є розуміння військової стратегії, яка передбачає подібні заходи. Вони готові перейти під егіду міжнародного гуманітарного права, тобто поповнити обмінний фонд",  - додала керівниця прес-центру.

Водночас окупаційна «адміністрація» Харківської області виїжджає з Вовчанська до Бєлгорода.

Військові Збройних сил України вже на околицях міста Лисичанськ у Луганській області.

Збройні сили України на Півдні на деяких ділянках фронту просунулися до кількох десятків кілометрів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 370 | Додав: adminA | Теги: правий берег Дніпра, ОК «Південь», скласти зброю, окупанти рф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]