Чт, 2024-03-28, 16:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
Охорону Офісу президента поліція посилює: стала відома причина
Інші останні Офіційні новини

Національна поліція України повідомила про посилення заходів безпеки біля Офісу президента.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Відзначається, що доступ громадян до Офісу президента України не буде обмежуватися, проте правоохоронці стежать за правопорядком і проводять превентивні заходи.

“Перед ОП оснащені святкові локації, а також заплановані інші заходи. З огляду на це, поліцейські посилили заходи безпеки. Поліція діалогу роз’яснює вимоги Уряду про необхідність дотримання карантину, також проводяться поверхневі перевірки. При цьому доступ громадян на територію не обмежений”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 13 грудня, у день святого апостола Андрія Первозванного з головної ялинки країни зняли капелюха, який викликав суперечки у суспільстві. Ялинку оздобили величезним капелюхом 1 грудня. Варто зазначити, що таке дизайнерське рішення зібрало чимало критики.

Раніше у Folk Ukraine пояснили, що символізує капелюх, який замість традиційної зірки прикрашає головну ялинку країни.

Пізніше у Folk Ukraine, що опікується організацією новорічних і різдвяних свят в Києві, заявили, що прикрасу у вигляді капелюха з головної ялинки країни буде прибрано.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 721 | Додав: adminA | Теги: причина, поліція, охорона Офісу президента | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]