Пт, 2024-04-19, 11:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:19
Окупанти б'ють з важкої артилерії та БМП. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу в зоні АТО бойовики 52 рази відкривали вогонь по українських підрозділах: 23 рази на Донецькому напрямку, 20 - на Маріупольському, 9 - на Луганщині. Про це сьогодні зранку, 17 серпня, прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку бойовики випустили 60 снарядів зі 122 мм артилерії по Чермалику, з великокаліберної артилерії того ж калібру били по Новоселівці та Мар'їнці.

Артилерійські установки калібру 152 мм сепаратисти застосовували у Рибінському. У Славному, Красногорівці, Лебединському, Чермалику та Широкиному бойовики відкривали мінометний вогонь. У Новогригорівці та Мар'їнці сепаратисти задіяли БМП. На цьому ж напрямку працював снайпер бойовиків.

На Донецькому напрямку гарячими точками лишаються Авдіївка, Зайцеве, Майорськ і Луганське, де терористи обстрілювали опорні пункти ЗСУ з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру.

Також неспокійно було у Верхньоторецькому, Кам'янці, Новоселівці Другій і Новгородському. По українських позиціях у Врубівці, що на Луганщині, вівся вогонь з важкої артилерії 122 калібру.

Гранатомети різного типу бойовики застосували по українських укріпленнях в Станиці Луганській, Новоолександрівці та Попасній. У Попасній терористи били також і з БМП. У Новоолександрівці й Станиці Луганській активізувалася снайпери.

Нагадаємо, 30 липня біля Мар'їнки дві диверсійні групи окупантів вчинили спробу прориву.

31 липня силовики відбили ворожу атаку біля Богданівки.

1 серпня бойовики випустили по позиціях сил АТО рекордну кількість мін.

4 серпня українська розвідка попередила про "загрозу активізації наступальних або рейдових дій окупантів з метою розширення підконтрольних територій".

7 серпня ЗСУ відбили атаку диверсантів біля Старогнатівки.

8 серпня окупанти влаштували безпрецедентні артилерійські обстріли в Широкиному.

11 серпня президент України Петро Порошенко доручив привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з Кримом та на Донбасі.

14 серпня бойовики намагалися захопити опорний пункт у районі Новоолександрівки.

Також повідомлялося, що на Донбас перемістився ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ, що розцінюється розвідкою як посилення загрози повітряного тероризму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 766 | Додав: adminA | Теги: БМП, окупанти, важка артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]