Пт, 2024-04-26, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Окупанти тричі порушили "тишу" від початку доби на Донбасі. Один воїн ЗСУ отримав поранення
Інші останні Надзвичайні новини

На Донбасі внаслідок обстрілів з боку російських найманців один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Воїну надали домедичну допомогу та госпіталізували, стан здоров’я бійця — задовільний.

Від ранку окупанти тричі порушували «тишу», використовуючи гранатомети та кулемети, повідомляє пресцентр ООС.

В напрямку Попасної противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

В бік Причепилівки окупанти двічі здійснили обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Експерти з нелегальної зброї три роки досліджували арсенал бойовиків на Донбасі. Вони виявили вкрадені у Грузії ПЗРК, дві підставні лікарні та «привіт» від російської залізниці — головне зі звіту

Моніторингова місія ОБСЄ 16 листопада оприлюднила звіт, в якому повідомила про озброєння бойовиків, розміщене за лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання. Зокрема, безпілотники місії зафіксували 30 танків і одну гаубицю бойовиків.

14 листопада бойовики поранили двох військових і обстріляли житлові будинки в Невельському — двоє пенсіонерів опинилися під завалами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 581 | Додав: adminA | Теги: окупанти, поранення, тричі, обстріл, Донбас, воїн ЗСУ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]