Ср, 2024-04-24, 18:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:11
Окупантів Кім літературно закликав здаватися в полон: Ніхто вас не вбиватиме. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав російських окупантів не боятися і здаватися в полон: Україна подбає про тих, хто складе зброю, та обміняє їх на українських військовополонених.

Демонстративна жорстокість окупантів, яка просочується у ЗМІ та соцмережі, – те, як вони обстрілюють лікарні, зупинки громадського транспорту та інше, – це все робиться ворогом, каже Кім, щоб українці їх ненавиділи, і щоб їхні військові не здавалися в полон, боялися, що їх там розстріляють.

Українці окупантів "і так ненавидять", запевнив Кім, "але роблять це адресно".

"Ми всіх встановимо, і відповідатимуть ті, хто віддає накази, натискає на кнопку, стріляє і так далі. А росіяни, що в окопах сидять – ви не бійтеся, здавайтеся, ми не порушуємо конвенції. Ми вас мінятимемо на наших хлопців: нам дуже багато потрібно визволяти з полону. Тому – не сц*ть, здавайтеся. Ніхто вас не вбиватиме, ми вас акуратно поміняємо", – закликав Кім.

Крім цього, за його словами, є ще дві думки, які росіяни намагаються вкинути в уми українців – що "влада не працює": "Ботами закидають обурення, частина людей підтримує через втому".

Другий наратив окупантів для "бродіння умів", додав глава МикОВА, – це "катастрофа! Все знищується! Миколаїв – другий Маріуполь! Нумо домовлятися з росіянами".

"Це теж не працює. Ми стійкі", – підсумував Кім.

18 липня Кім пообіцяв по $100 кожному, хто наведе на навідника російського вогню.

27 липня до Миколаївської області повернувся генерал Марченко: Кім розповів, які у нього завдання.

2 серпня він заявив, що обов'язкову евакуацію, як на Донбасі, влада області не планує, попри обстріли. Каже, ЗСУ просуваються.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 423 | Додав: adminA | Теги: окупанти, здаватися в полон, Кім | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]