Чт, 2024-04-25, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
Олег Сенцов - “Україна – не Московія, на кожному шиномонтажу вдосталь старих покришок”
Інші останні Політичні новини

“Україна – не Московія, на кожному шиномонтажу вдосталь старих покришок” – Олег Сенцов

Український режисер і активіст, ексв’язень Кремля Олег Сенцов назвав риторику та останні ініціативи влади у питанні опору російській агресії зливом країни

Про це Сенцов написав на своїй сторінці у Facebook.

“Увесь останній час ми спостерігаємо, як зливають нашу країну. Як крок за кроком змінюється риторика влади. Нам пропонують то подати воду в Крим, то не поспішати в НАТО, то консультуватися з ОРДЛО, а Росію зробити спостерігачем за цим процесом. І як би все це робиться заради гуманітарних цілей. Коли від гідності відрізати по маленькому шматочку кожен день, то вона непомітно перетворюється у підлість. Так Путін крок за кроком придушував свободу у Росії, поки не створив з неї поліцейську державу, котра охороняє стадо баранів”, – написав Сенцов, інформують Економічні новини.

При цьому режисер і активіст застеріг чинну владу від провокування українців на громадянський протест.

“Україна – це не Московія, тут є народ, який знає, як боротися за свою свободу, а на кожному шиномонтажу завжди вдосталь старих покришок”, – написав Сенцов.

"Де ви були в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року?" - Олег Сенцов звернувся до українських політиків

Нагадаємо, раніше У Мінську домовилися про створення органу, що фіксує суб’єктність ОРДЛО, це означає, що Росія з країни-агресора перетворюється на країну-спостерігача. Що в подальшому може призвести до зняття санкцій і відповідальності Росії за окупацію частини України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 936 | Додав: adminA | Теги: Олег Сенцов, не Московія, “Україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]