Пт, 2024-03-29, 08:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Опитування - більшість французів пов'язують протести "жовтих жилетів" з погромами
Інші останні Новини Європейського Союзу

Більшість французів пов'язують протести "жовтих жилетів" з погромами - опитування

78% французів вважають, що маніфестації "жовтих жилетів" будуть супроводжуватися "погромами" та "систематичними нападами на сили правопорядку".

Як повідомляє "Європейська правда", посилаючись на Radio France International, про це свідчать результати опитування, виконаного інститутом Fiducial-Odoxa.

30% учасників анкети заявили, що вже змінили свої споживчі звички в зв'язку з рухом "жовтих жилетів": перенесли покупки на інший день (58%), ходять за покупками рідше (33%), звертаються за покупками онлайн (23%) або в місця, де немає маніфестацій (17%).

71% опитаних хотіли б мати доступ до інтерактивної карти, на якій відзначалися б квартали, де можуть проходити маніфестації.

Крім того, 59% позитивно відреагували на нові соціальні ініціативи Макрона, які "жовті жилети" назвали "порожньою балаканиною".

Нагадаємо, що кілька днів тому президент Франції Еммануель Макрон представив довгоочікуваний відповідь на майже піврічні вуличні протести "жовтих жилетів". Ці заходи стали результатом 10 тис. дебатів, що відбулися по всій країні, а також майже двох мільйонів пропозицій, зроблених в Інтернеті. Зокрема, було анонсовано "значне" зниження податку на прибуток.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Теги: Погроми, протести жовтих жилетів, опитування, більшість французів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]