Пт, 2024-04-26, 20:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:07
Оприлюднені секретні фото теракту 11 вересня в США - клуби диму і попелище
Інші останні Іншомовні новини

Співробітники Секретної служби показали знімки, які раніше були приховані

Ці знімки були засекречені 20 років, але з нагоди річниці терактів в США інформацію вирішили оприлюднити

Спецслужби США оприлюднили архівні фотографії, зняті відразу після влаштованого "Аль-Каїдою" теракту в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року, який забрав життя майже 3 тисяч невинних жертв.

Кадри опублікувала Секретна служба Штатів на своїй сторінці в "Твіттері".

На фотографіях видно масштаб того, що сталося, — попелище, клуби диму, сотні рятувальників і хмарочоса — Всесвітнього торгового центру, точніше того, що від нього залишилося. Пост співробітники спецслужби підписали "Ніколи не забудемо", обіцяючи публікувати та інші кадри з нагоди 20-річчя страшних вибухів.

Нагадаємо, 11 вересня 2001 року терористи-смертники з "Аль-Каїди" захопили чотири літаки. Один з них врізався в Пентагон, два — в будівлю Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку, четвертий завдяки боротьбі екіпажу і пасажирів впав в поле. Загинули 2977 осіб.

Раніше повідомлялось, що президент США Джо Байден доручив оприлюднити секретну інформацію про теракти 11 вересня 2001 року. Перша частина документів буде опублікована до річниці трагедії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іншомовні новини | Переглядів: 1385 | Додав: adminA | Теги: секретні фото теракту 11 вересн, США, клуби диму і попелище | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]