Чт, 2024-04-25, 09:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:52
Останні 50 тис квитків на Євро-2012 з'являться у продажі наприкінці травня
Інші останні Спортивні новини

На чемпіонат Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі вже продано 95 відсотків квитків. Про це на зустрічі із журналістами у Києві заявив операційний директор УЄФА Мартін Каллен, повідомляє "Чемпіон".

"Продаж квитків розпочався більш ніж рік тому. На 31 матч ми отримали понад 12 мільйонів заявок на квитки. Наразі завершилася остання стадія продажу квитків - для федерацій учасниць турніру", - сказав він.

"На сьогодні ми вже продали більш ніж 95% квитків. Ми все ще маємо близько 50 тисяч квитків, які надійдуть у продаж на початку травня. Ми маємо ці квитки, оскільки не всі федерації використали свою квоту", - додав директор.

За словами Каллена, ці квитки можна буде придбати як на матчі у Польщі, так і на матчі в Україні.

"В Україні ще є три стадіони, на які будуть продаватися квитки, - у Києві, Донецьку та Харкові. Ці квитки продаватимуться наступним чином: у касах "Донбас Арени", через ФК "Металіст" і через філіали "Укрсоцбанку", - пояснив він.

Мартін Каллен додав, що це буде останній шанс придбати омріяну перепустку на Євро-2012.

"Остання фаза продажу розпочнеться на початку травня. Ви зможете придбати їх через веб-сайт УЄФА або ж вищезазначеним чином. Усіх осіб, які подавали заявки на квиток, але не виграли, буде повідомлено про це через електронну пошту", - підсумував він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1266 | Додав: admin | Теги: квитки, чемпіонат Європи з футболу 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]