Пт, 2024-04-19, 19:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:38
Оженився знову Ронні Вуд, новій дружині 34 роки
Інші останні Новини світу
Гітарист легендарної британської рок-групи Rolling Stones 65-річний Ронні Вуд пов'язав себе узами шлюбу втретє, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на британську газету The Daily Mail.

Обраницею музиканта стала 34-річна Саллі Хамфріс. У листопаді вона привселюдно продемонструвала подаровану "Ронні" обручку, анонсувавши їхнє одруження. Церемонія одруження пройшла в невідомому місці в колі тільки найближчих.

Хамфріс стала третьою за рахунком дружиною Вуда, у якого від попередніх шлюбів є четверо дітей.

Святкування відбулося ввечері в п'ятницю в готелі Dorchester у центрі Лондона, де Рон зняв восьмиповерхові апартаменти. Серед гостей були помічені такі відомі музиканти як Род Стюарт і Пол Маккартні.

Свою другу дружину Джо, з якою в нього за 23 роки шлюбу народилося четверо дітей, Рон Вуд покинув у 2008 році, захопившись офіціанткою з Москви Катею Івановою.

Вуд і його 21-річна подруга остаточно розійшлися у грудні 2009 року, до того в них сталося кілька голосних скандалів.

У листопаді й грудні легендарні Rolling Stones провели концерти у Великобританії й США на честь 50-літнього ювілею групи, зміцнивши свою репутацію найбільш успішного в історії рок-н-ролу музичного колективу, незважаючи на те, що середній вік учасників становить 68 років.

Загальносвітовий тираж альбомів Rolling Stones, яких на рахунку групи більше ніж 20, не вважаючи концертників, перевищив 250 мільйонів. 200 мільйонів з них були продані в США, саме за цими показниками група є однією із найбільш успішних у світі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1001 | Додав: adminA | Теги: Ронні Вуд, дружині 34 роки, оженився | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]