Вт, 2024-04-23, 20:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:24
Пам'ятка туриста для закордонних поїздок
Інші останні Новини України

Не варто думати, що з оформленням документів, з путівкою в кишені і зібраною валізою, вся ваша підготовка закінчилося і тепер залишилося лише дочекатися заповітної години. Не хочу вас засмучувати, але це ще далеко не все. Проте, якщо у вас навіть і з першими трьома пунктами виникли проблеми, наприклад, валіза вийшла з ладу і зовсім не готова до мандрівки, тоді треба діяти негайно. Насамперед радимо пам'ятати, що професійний ремонт валіз за помірну вартість можна швидко замовити за допомогою сайту perfetto.ua. Після вирішення цієї проблеми, можна приступати до наступних етапів підготовки подорожі.

Ознайомтеся з кліматичними умовами країни, яку плануєте відвідати. Те ж відноситься і до традицій. Якщо ви думаєте, що і без цього можна обійтися, то ризикуєте потрапити в дуже неприємні ситуації. Пам'ятайте, до місцевих звичаїв необхідно ставитися з повагою.

Непогано було б щось дізнатися про закони цієї країни. Я не кажу, що потрібно простудіювати величезну книгу або щось ще. Досить дізнатися основу. Тобто, те, що повинен знати кожен турист даної країни.

Знаючи про те, що часи зараз не спокійні, буде не зайвим дізнатися і про суспільно-політичну ситуацію в тій чи іншій країні. І ще, обов'язково перевірте всі необхідні для поїздки документи. Відпочинок обіцяє бути зіпсованим, якщо ви раптом забудете квитки або закордонний паспорт.

Не забудьте про лікарські засоби, які вам можуть стати в нагоді. Спокус, особливо харчових, дуже багато. Але перед цим, дізнайтеся, які препарати заборонено ввозити в країну.

  Щодо багажу. Переконайтеся, що його вага не перевищують норму, яка дозволена вашою авіакомпанією.

Після прибуття в країну мрії стежте за збереженням особистих речей. Не дайте великому і незнайомому місту остаточно закрутити вам голову. Так, і самі будьте обережні!

І куди б ви не пішли, завжди носіть з собою карти країни і міста. Звичайно, можна попросити допомоги у місцевого населення, а що робити, якщо ви не знаєте їхньої мови? Також пам'ятайте - карта і ще раз карта. Та й про розмовник не забудьте. Це відчутно полегшить вам життя в чужій країні.

І, нарешті, будьте обережні з місцевою кухнею і з екзотичними фруктами. Розумію, спокуса велика, але не пробуйте все підряд. А пийте тільки з закупорених пляшок. Це важливо!

Я думаю, що дізнатися краще про особливості країни, в якій ви проведете незабутні дні, не тільки необхідно, але і вельми цікаво.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 996 | Додав: admin | Теги: валіза, ремонт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]