Пт, 2024-04-26, 16:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:29
Пародію на репортаж російських журналістів зняв господар вілли, де жив Навальний. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу

фрайбург німеччина Господар вілли в німецькому Фрайбурзі, де жив російських опозиціонер Олексій Навальний, зняв пародію на сюжет, створений російськими журналістами, повідомляє телеканал Дождь.

В основу пародії ліг сюжет, знятий знімальною групою телеканалу "Росія 1". Власник вілли прогулявся по дому так само, як і російські журналісти, показавши все - включаючи йоржик для унітазу.

На початку лютого російські журналісти зняли репортаж з вілли, де жив Навальний в Німеччині. За словами господаря будинку, вони представилися туристами з Бельгії і вели приховану зйомку, дозвіл на яку він не давав. Після візиту журналістів він звернувся в правоохоронні органи. Російські журналісти заперечують, що знімали власника будинку прихованою камерою.

У сюжеті про "віллу Нвального", стверджувалося, що політик жив в розкоші, вартість зйомок фільму про "палац Путіна" і проживання Навального журналісти оцінили в мільйон євро. Соратник Навального Леонід Волков розповів Дождю, що проживання політика в Німеччині оплатив бізнесмен Євген Чичваркін, оренда будинку обійшлася в 15,5 тисячі євро, а приміщення для зйомок фільму - в 1800 євро.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 555 | Додав: admin | Теги: Фрайбург, Росія, репортаж, Вілла, пародія, Навальний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]