Вт, 2024-04-23, 22:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:22
Парубій - Майдан не дав зробити Україну колонією Росії . ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Майдан не дав зробити Україну колонією Росії. Про це з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат від “Європейської Солідарності” Андрій Парубій.

Трансляцію вів “Прямий”.

“Українці! Сьогодні, коли ми бачимо активацію російських військ на сході України, особливо важливо пам’ятати про Революцію Гідності. Адже немає сумнівів, Революція Гідності була етапом української боротьби за незалежність, українського державотворення.

Коли тут, в цьому залі Азаров проголошував про закриття шляху в Європу, це означало відкритий шлях до повної окупації України Російською Федерацією. Але Майдан зламав ці плани. Майдан не дав зробити Україну колонією Росії. І українці в ту зиму проявили небувалий героїзм, захищаючи українську незалежність. Майдан став частиною української ідентичності”, – сказав Парубій.

Він наголосив, що “тому сьогодні для російської пропаганди так важливо дискредитувати Майдан, тому так важливо агентам впливу Росії тут в залі показати, що Майдан був державним переворотом”.

“Я звертаюся до найбільшої фракції – як можна захищати інформаційну безпеку України від російської пропаганди, і тут з найвищої трибуни країни дозволяти російську пропаганду? Цього не можна робити Війна, до речі, почалася тут. Ви вчора згадували про Крим. Я нагадаю – коли приймалися Харківські угоди, власне члени Партії Регіонів, з георгіївськими стрічками, як російські диверсанти провели тут рішення, щоб збільшити російський контингент в Криму.

Це ви привели сюди російських солдат, це ви почали війну. А ми сьогодні говоримо про нашу пам’ять. Сьогодні ми маємо цю заяву прийняти, щоб сказати й світу і суспільству – Україна – пам’ятає! Україна – бореться! Україна переможе! Слава Україні!”, – резюмував він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 666 | Додав: adminA | Теги: майдан, Парубій, україна, РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]