Пт, 2024-04-26, 16:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:16
Переваги у проведенні "Євробачення-2017" мають Київ та Одеса - Аласанія
Інші останні Новини шоу-бізнесу

  Генеральний директор телеканалу "UA:Перший" Зураб Аласанія у четвер 25 серпня 2016 року назвав два міста, які мають "переваги" в конкурсі на проведення "Євробачення-2017".

"Місто (і місце) проведення "Євробачення-2017" не обрано й сьогодні. Два з трьох міст мають значні переваги: Київ та Одеса. Ніс в ніс йдуть. Але й в кожного з них є недоліки. Різні, проте серйозні в обох випадках. Робоча група Оргкомітету продовжує уточнювати позиції", - наводить його слова УНІАН.

При цьому він додав: "Ще тиждень? Інтрига повністю в дусі "Євробачення".

Як зазначено на офіційному сайті "UА: Перший", організаційний комітет з підготовки та проведення Євробачення-2017 у четвер збирався на робоче засідання, за результатами якого мало бути обрано і названо місце проведення конкурсу в Україні. Однак по завершенні засідання місто обрано не було: члени оргкомітету, зваживши усі пропозиції, відзначили переваги двох міст - Києва та Одеси.

Наразы робоча група оргкомітету взяла тайм-аут на уточнення й спільне доопрацювання цих позицій з містами.

"Робоча група оргкомітету уточнюватиме усі питання, допрацьовуватиме прогалини разом з містами, і, сподіваюся, вже зовсім скоро ми дізнаємося, де пройде Євробачення. Думаю, зважений вибір важливіше, ніж кілька днів або тижнів очікування", - цитує прес-служба телеканалу Аласанію .

Сьогодні вранці прес-служба Кабінету Міністрів України анонсувала на 15.00 брифінг, на якому обіцяли оголосити переможця відбору міста-господаря "Євробачення-2017". Однак за кілька годин в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Кабміну поінформували, що брифінг скасовано. Про причини не повідомлялося.

Українська співачка Джамала перемогла на конкурсі "Євробачення 2016", який відбувся 14 травня в Стокгольмі. Вона виступила з піснею "1944", у якій розповідається про трагедію кримськотатарського народу. Таким чином, наступне "Євробачення" буде приймати Україна.

Про бажання приймати міжнародний пісенний конкурс заявили шість міст: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків та Херсон.

У фінал конкурсу на право проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" у 2017 році пройшли три міста.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: Київ та Одеса, Аласанія, проведенні Євробачення-2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]