Пт, 2024-03-29, 16:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:28
Перший в історії віртуальний молодіжний фестиваль боксу: українка здобула медаль
Інші останні Спортивні новини

віртуальний молодіжний фестиваль бокс Перший в історії "Всесвітній віртуальний молодіжний фестиваль" з боксу завершився завойованою медаллю для української спортсменки, передає Федерація боксу України.

У цьому унікальному фестивалі взяли участь молоді люди віком від 10 до 18 років, які змагалися між собою в онлайн-турнірі за 5 категоріями: "Max Fit", "Aero Fit", "Talent", "Inclusive Sports" і "Special Olympics". Змагання проводились у кілька раундів, у кожному з яких від учасників вимагалося виконання певної кількості вправ у межах відведеного часу. У кожній категорії визначалися переможці та призери.

Федерація боксу України відібрала для участі у фестивалі молоду спортсменку з Чернігівщини, члена молодіжної жіночої збірної України і дворазову чемпіонку України серед молоді Юлію Пелешук. Під час Чемпіонату Європи серед молоді-2020, який проходив у листопаді у Чорногорії, Юлія виконала перед камерою кілька вправ з фітнесу. Ролики за її участю були високо оцінені членами журі фестивалю, яке нагородило українську спортсменку бронзовою медаллю у категорії "Max Fit".

Спеціальне журі розглянуло заявки з 70 міжнародних федерацій і клубів, а загалом в онлайн-турнірі взяли участь понад 600 молодих спортсменів.

"Я надзвичайно рада отримати нагороду "Всесвітнього віртуального молодіжного фестивалю 2020". Вважаю, що спорт і, зокрема, бокс покликані творити добру справу – об’єднувати людей, робити світ добрішим. Було приємно долучитися до акції, до того ж виконання вправ з кросфіту завжди корисне! Це розвиває гнучкість і витривалість, і взагалі покращує самопочуття. Тож рекомендую це робити не лише спортсменам, а взагалі всім людям", – відзначила Пелешук.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 708 | Додав: admin | Теги: віртуальний, бокс, Молодіжний, фестиваль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]