Чт, 2024-04-25, 16:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:34
Підкорила світ піснею про "тернистий шлях" українка. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Українська співачка Наталія Папазоглу виграла аналог Євробачення серед представників тюркських національностей Turkvision-2020. Вона представила пісню про тернистий шлях до зірок і вразила журі конкурсу.

Наталія Папазоглу – українка з гагаузьким корінням з міста Калуш Івано-Франківської області. Раніше вона брала участь у телешоу "Х-фактор" в 6 сезоні проєкту і навіть дійшла до фіналу. В Україні вона відома своїми джазовими композиціями та перемогами на різних конкурсах.

Як повідомили в Міністерстві закордонних справ Наталія Папазоглу стала переможницею аналога Євробачення серед представників тюркських національностей.

"Наталія Папазоглу - українська співачка, автор і виконавиця власних пісень, солістка державного джазового оркестру, лауреат багатьох міжнародних конкурсів. Виконавиця представила на конкурсі пісню гагаузькою мовою "Tikenli yol", назва якої перекладається як "тернистий шлях", - сказано в повідомленні.

Наталія Папазоглу - Тернистий шлях

Конкурс Turkvision був створений у 2013 році, і він є аналогом Євробачення. Участь у конкурсі можуть взяти всі тюркські країни, а також жителі інших країн, які представляють тюркські національності. У 2020 році конкурс проходив в онлайн-форматі у зв'язку з пандемією коронавірусу.

"Дотепер не вірю! Дякую Господу Богу за цю перемогу! Спасибі всім, хто підтримував і вірив!" - так прокоментувала свою перемогу Наталія Папазоглу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: Українка, піснЯ про тернистий шлях | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]