Сб, 2024-04-20, 01:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:38
Підсумки візиту Байдена до Києва підбив Зеленський
Інші останні Офіційні новини

Візит до України президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена продемонстрував, наскільки Україна стійка та важлива для всього світу.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні. "День 20 лютого був символічним. 362-й день повномасштабної війни, а ми у нашій вільній столиці нашої вільної країни приймаємо з візитом нашого потужного союзника – президента Сполучених Штатів Америки – й говоримо з ним про майбутнє України, наших відносин, усієї Європи та глобальної демократії.

Це показник, наскільки Україна стійка. І наскільки Україна важлива для світу. Дев’ята річниця найстрашніших днів Майдану, річниця початку російської агресії проти нашої держави, коли залишалося зовсім небагато часу до окупації нашого Криму. А зараз, через дев’ять років після того, ми більше ніж будь-коли впевнені, що справедливість усе ж таки буде відновлено", - сказав глава держави.

Він наголосив, що держава-агресор, яка послідовно йшла до того, щоб стати державою-терористом, відповідатиме за свої злочини. "Відповідатиме завдяки зусиллям України й усіх наших партнерів, усього вільного світу, усіх, хто зараз допомагає нам захищати нашу незалежність, свободу й міжнародний правопорядок.

Ми переможемо в цьому історичному протистоянні. Коли президент Байден – тоді віце-президент – у грудні 2015 року звертався до Верховної Ради України, він підкреслив дуже важливу річ: не буде перебільшенням сказати, що надії всіх волелюбних людей по всьому світу – з нами, з українцями, бо так багато залежить від успіху нашого крихкого експерименту з демократією.

Залежить для нашої держави, для всієї Європи – вільної та в мирі. Для всього світу, де демократія під загрозою", - зазначив Зеленський.

Він також наголосив, що зараз є абсолютна впевненість у тому, що немає нічого, що могло б похитнути нашу демократію. "Жоден елемент українського життя вже не є й ніколи не буде крихким. І наша міцність – це потужний внесок у міцність усіх волелюбних націй у світі", - заявив президент.

ленський підбив підсумки візиту Байдена до Києва

вт, 02/21/2023 - 14:39
последние новости в Украине останні новини в Україні

Візит до України президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена продемонстрував, наскільки Україна стійка та важлива для всього світу.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні. "День 20 лютого був символічним. 362-й день повномасштабної війни, а ми у нашій вільній столиці нашої вільної країни приймаємо з візитом нашого потужного союзника – президента Сполучених Штатів Америки – й говоримо з ним про майбутнє України, наших відносин, усієї Європи та глобальної демократії. Це показник, наскільки Україна стійка. І наскільки Україна важлива для світу. Дев’ята річниця найстрашніших днів Майдану, річниця початку російської агресії проти нашої держави, коли залишалося зовсім небагато часу до окупації нашого Криму. А зараз, через дев’ять років після того, ми більше ніж будь-коли впевнені, що справедливість усе ж таки буде відновлено", - сказав глава держави.

Він наголосив, що держава-агресор, яка послідовно йшла до того, щоб стати державою-терористом, відповідатиме за свої злочини. "Відповідатиме завдяки зусиллям України й усіх наших партнерів, усього вільного світу, усіх, хто зараз допомагає нам захищати нашу незалежність, свободу й міжнародний правопорядок. Ми переможемо в цьому історичному протистоянні. Коли президент Байден – тоді віце-президент – у грудні 2015 року звертався до Верховної Ради України, він підкреслив дуже важливу річ: не буде перебільшенням сказати, що надії всіх волелюбних людей по всьому світу – з нами, з українцями, бо так багато залежить від успіху нашого крихкого експерименту з демократією. Залежить для нашої держави, для всієї Європи – вільної та в мирі. Для всього світу, де демократія під загрозою", - зазначив Зеленський.

Він також наголосив, що зараз є абсолютна впевненість у тому, що немає нічого, що могло б похитнути нашу демократію. "Жоден елемент українського життя вже не є й ніколи не буде крихким. І наша міцність – це потужний внесок у міцність усіх волелюбних націй у світі", - заявив президент.

 

 

© 2019 Інформаційне агентство ASPI
https://aspi.com.ua/news/politika/zelenskiy-pidbiv-pidsumki-vizitu-baydena-do-kieva#gsc.tab=0

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 565 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]