Пт, 2024-04-26, 01:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:52
Після Brexit Британія не надаватиме преференцій працівникам з ЄС – ЗМІ
Інші останні Новини Європейського Союзу

Британія після Brexit не надаватиме преференцій працівникам з ЄС – ЗМІ

Уряд Великої Британії схвалив рішення зосередити міграційну систему після Brexit на висококваліфікованих мігрантах і не надавати перевагу працівникам з Європейського Союзу.

Про це повідомляє Reuters.

Однак ухвалений у понеділок план також дозволить бізнесу наймати певну кількість низькокваліфікованих іноземних працівників.

Минулого тижня офіційні радники уряду рекомендували визначити пріоритетність висококваліфікованих трудових мігрантів, які приїжджатимуть до Британії після Brexit, що стривожило компанії, які працюють у низькооплачуваних секторах. Радники заявили, що не повинно бути ніякого пільгового режиму для працівників з ЄС.

За даними британських ЗМІ, міністри підтримали пропозиції радників, однак ідея не надавати пріоритет працівникам ЄС може змінитись, якщо Британія узгодить торгівельну угоду з блоком.

В офісі Терези Мей поки не коментують ухваленого рішення, зазначаючи лише, що Британія зможе "запровадити нову систему, яка працюватиме в інтересах Сполученого Королівства, зокрема, сприяючи підвищенню продуктивності".

У своїй доповіді радники уряду заявили, що висококваліфіковані мігранти більш позитивно впливають на продуктивність, ніж низькокваліфіковані працівники з-за кордону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: преференції працівникам ЄС, ЗМІ, Британія, Brexit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]