Пт, 2024-03-29, 01:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:58
Питання звільнення українських моряків Меркель підніме на саміті G20
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  Меркель на саміті G20 підніме питання звільнення українських моряків

Треба покласти факти на стіл та звільнити моряків, наголосила Ангела Меркель

Канцлер ФРН Ангела Меркель планує порушити тему необхідності звільнення захоплених російськими військами українських моряків, повідомив Гройсман на своїй сторінці у Twitter.

"Ангела Меркель про ситуацію в Азовському морі: треба покласти факти на стіл, звільнити моряків і вирішувати питання за допомогою переговорів. Буду говорити про це на саміті G20", – зазначила вона.

Нагадаємо: під час промови на ІІІ Українсько-німецькому бізнес-форумі у Берліні, канцлер ФРН Ангела Меркель повідомила, що порушить питання стосовно ситуації в Азовському морі на зустрічі з президентом РФ під час саміту "Великої двадцятки" в Буенос-Айресі.

Крім того, вона додала, що не має бути військового вирішення в цьому протистоянні між двома країнами.

Меркель зауважила, що свого часу Мінські домовленості зробили внесок у деескалацію, але не привели ані до припинення вогню, ані до політичного рішення, а Україна так і не отримала доступу до власних кордонів на сході.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 755 | Додав: adminA | Теги: питання звільнення українських моря, Меркель, саміт G20 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]