Пт, 2024-04-19, 19:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:04
Пласідо Домінго виступить наприкінці червня в Києві
Інші останні Культурні новини

29 червня на Софійській площі Києва відбудеться концерт Пласідо Домінго. Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов погодив проведення концерту на Софійській площі, підписавши відповідне розпорядження, повідомили у прес-службі КМДА.

Згідно з розпорядженням, відповідальність за підготовку та проведення заходу взяло на себе приватне підприємство "Концертно-театральне агентство "Каріна". Зі свого боку, столична влада забезпечуватиме чергування карет швидкої допомоги та пожежного автомобіля під час проведення концерту, а також звертатиметься до ГУ МВС України у м. Києві з проханням забезпечити охорону громадського порядку.

Крім того, розпорядженням передбачено перекриття руху транспорту 29 червня з 18.00 до 22.00 на розі вулиць Володимирської та Ірининської; на розі вулиць Володимирської та Софійської; на розі вулиць Володимирської та Великої Житомирської; на розі Володимирського проїзду та вулиці Малої Житомирської, а також з боку вулиці Тарасової та з боку провулка Рильського.

За інформацією організаторів, сцена для виступу Домінго буде обладнана найсучаснішими технологіями, використовуватимуться видовищні спецефекти, а також будуть встановлені великі екрани, аби побачити і почути видатного тенора змогли всі охочі. Триватиме концерт близько двох годин.

Зазначимо, що позаминулого року в Києві виступив ще один тенор світового масштабу іспанець Хосе Каррерас. Він виконав нову програму Mediterranean Passion ("Середземноморська пристрасть"). Домінго, до речі, теж родом з Іспанії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: червня, Києві, Пласідо Домінго | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]