Чт, 2024-04-25, 09:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:46
Пластичні операції для іноземців - чому в Європі обирають Україну?
Інші останні Медичні новини

Останніми роками дедалі більше українців з діаспори, а також інших мешканців держав Європи вирішують зробити необхідну їм пластичну операцію в східно-європейських країнах, зокрема в Україні. І причина такого тренду - не тільки у цінах. Так, у провідній українській клініці пластичної хірургії «Nove Tilo» успішно проводять лікування будь-якого рівня складності, піклуються про кожного пацієнта, надаючи індивідуальну підтримку в максимально комфортних умовах. Кваліфікований персонал чудово розуміє, які труднощі і проблеми можуть виникнути при лікуванні в іншій країні, тому зацікавленим особам надається всебічна допомога з організації їх приїзду, якщо люди хочуть здійснити пластичні операції для іноземців в Україні.

Щоб перебування закордонного пацієнта в країні було комфортабельним, у центрі естетичної медицини «Nove Tilo» нададуть не тільки професійну медичну допомогу, але й забезпечать безліч додаткових послуг.

Пластична хірургія для іноземців в Україні

До додаткових послуг клініки належать:

1. Бронювання квитків і зустріч.

Співробітники клініки підберуть і забронюють квитки на поїзд /літак, організовують зустріч в аеропорту/на вокзалі та трансфер до клініки й назад.

2. Розміщення, пошук відповідного житла.

Деякі пластичні операції для іноземців в Україні можуть здійснюватися в амбулаторних умовах, після них не потрібно знаходження в стаціонарі, тому адміністратори центру «Nove Tilo» підберуть і забронюють номер у готелі для самого пацієнта і тих, хто його супроводжує. Вони врахують побажання клієнта щодо виду комфортності апартаментів і їх розташування (недалеко від клініки або в інших районах столиці).

3. Відсутність мовного бар'єру.

Незнання мови - це одна з основних проблем, яка виникає у іноземного пацієнта при лікуванні за кордоном. Персонал клініки володіє англійською, а при необхідності можуть бути залучені професійні перекладачі з польської, італійської, німецької та інших мов.

4. Надання місцевого мобільного зв'язку.

Щоб іноземному пацієнту було зручно спілкуватися з персоналом, йому на час перебування в країні видається телефон з сім-картою оператора українського мобільного зв'язку.

5. Зручна оплата, надання допомоги в обміні валюти.

Оплатити пластичні операції для іноземців в Україні можна як готівкою, так і картами банку (в клініці приймають картки Visa /Mastercard). Якщо пацієнтові потрібно обміняти валюту, то адміністратори підкажуть, де знаходиться найближчий пункт обміну.

6. Організація консультацій вузьких фахівців.

Якщо виникне об'єктивна необхідність, то для іноземного пацієнта можуть запросити будь-якого вузькопрофільного лікаря (це може стоматологія в Києві, жіночий психолог, уролог, кардіолог тощо).

7. Організація дозвілля.

Адміністратори клініки допоможуть організувати дозвілля на весь час перебування пацієнта, його рідних і супроводжуючих у Києві. Вони підкажуть, де розташовані основні визначні пам'ятки і торгово-розважальні комплекси столиці і як до них доїхати, замовлять столик у ресторані, квитки в театр або кінотеатр, а також залучать гіда для екскурсії по Києву.

Переваги клініки пластичної хіріргії для іноземців у Києві

Іноземні пацієнти мають змогу скористатися з численних переваг, які може запропонувати центр естетичної медицини «Nove Tilo»:

  • Економія коштів. Пластичні операції для іноземців в Україні проводяться на рівні світових стандартів, але їх вартість менше, ніж в аналогічних клініках Сполучених Штатів, європейських країн чи Ізраїлю.
  • Пряме спілкування. Для зв'язку з фахівцями клініки не потрібні посередники. Записатися на прийом, обговорити всі умови можна з будь-якого куточка планети, зателефонувавши або відправивши повідомлення по Viber, WhatsApp, Skype.
  • Економія часу. Для в'їзду в Україну пацієнтам з більшості країн не потрібна віза.
  • Немає мовного бар'єру. Пацієнт з легкістю зможе розмовляти з фахівцем, оскільки вони знають не тільки українську, але й англійську та російську мови.
  • Комфорт і кваліфіковане обслуговування. У клініці працюють професіонали високого рівня, створені найкращі умови для перебування, використовуються передові методики лікування світового рівня.

Відгуки іноземних пацієнтів свідчать, що персонал клініки пластичної хірургії в Києві «Nove Tilo» не тільки якісно надає медичні послуги, але і здатен оточити людей дійсно відчутною турботою, зробивши їх перебування в Києві приємним і зручним.

Детальніша інформація доступна на сайті клініки www.novetilo.com.ua

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 861 | Додав: admin | Теги: ПЛАСТИЧНА, Операція | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]