Сб, 2024-04-20, 03:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:22
Побили сина принцеси Монако у нічному клубі Нью-Йорка
Інші останні Новини світу

Син принцеси Монако 24-річний П'єр Казірагі зчинив бійку в одному з нічних клубів Нью-Йорка і, за свідченням очевидців, потрапив до шпиталю із серйозними травмами обличчя, пише газета New York Post.

Інцидент стався ще минулої суботи в модному закладі Double Seven. За даними видання, господар цього клубу Джеффрі Джах відпочивав у компанії свого друга 47-річного Адама Хока і трьох супермоделей - Наташі Полі, Валентини Заляєвої та Ані Рубік.

Як стверджують люди з компанії Джаха, член королівської сім'ї Монако і кілька його приятелів підійшли до них і почали ображати дівчат і без дозволу пити з їхнього столика горілку, передає РИА "Новости".

Після цього в клубі почалася бійка, яка, за описами очевидців, була більше схожа на бійки в ковбойських салунах середини XIX століття.

Повідомляється, що Адам Хок, який раніше володів клубом на Манхеттені, вдарив княжого спадкоємця з такою силою, що той пролетів через усе приміщення і приземлився на столі у протилежному кінці залу.

Потім колишній власник клубу по черзі нагородив важкими ударами трьох молодих людей з оточення Казірагі, яких видання називає відомими в Нью-Йорку хіпстерами. Крім того, один з них - Ставрос Ніархос Третій (Stavros Niarchos III) був колишнім бой-френдом світської левиці Періс Хілтон.

"Обличчя П'єра було геть розбите, у нього були глибокі рани й звідусіль лилася кров. Він мав такий вигляд, ніби йому необхідна пластична хірургія", - розповів один зі свідків.

Після бійки Казірагі доставили в медичний центр Weill Cornell і виписали того ж таки дня.

Що стосується Хока, то поліція висунула йому чотири пункти звинувачення у фізичному насильстві третього ступеня - по одному на кожного з молодих людей, які потерпіли від його кулаків.

На попередніх слуханнях у кримінальному суді Манхеттена Хок не визнав своєї провини і заявив, що сам є жертвою.

"Я захищав себе та інших. Чому вони (Казірагі і його друзі) не в наручниках?" - сказав він.

Хока звільнено без застави і він повинен з'явитися в суді наступного місяця.

П'єр Казірагі - молодший син принцеси Кароліни від шлюбу з італійським бізнесменом Стефаном Казірагі, який професійно займався перегонами на катерах.

Казірагі-старший загинув 30-річним у жовтні 1990 року, беручи участь в одних з таких перегонів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 992 | Додав: adminA | Теги: у нічному клубі Нью-Йорка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]