Пт, 2024-03-29, 16:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:29
Поблизу кордону з Україною війська Південного військового округу Росії розпочали маневри
Інші останні Надзвичайні новини

Росія розпочала військові навчання в Південному військовому окрузі. Відповідні заходи відбуватимуться на 30 полігонах у Ростовській, Волгоградській і Астраханській областях, Кубані, Ставропольському краю, Північному Кавказі та тимчасово окупованому Криму.

Залучить й командування РФ до відпрацювання агресії підрозділи з військових баз в Південному Кавказі. Пресслужба Південного військового округу РФ 2 грудня повідомила подробиці.

Окрім військовослужбовців у військових частинах ПВО, до навчань залучили додатково ще понад 10 тисяч військових із мотострілецьких дивізій інших військових округів. У подальшому кількість підрозділів планують збільшити.   

Урочистий мітинг з початку навчань відкрив заступник міністра оборони РФ Юнус-Бек Євкуров у тимчасово окупованому Севастополі. Саме удар росіянами по території материкової України розглядається з окупованого Криму як варіант бліцкригу.

ЗМІ повідомляли, у МЗС України оголосили подробиці перемовин із НАТО щодо стримування агресії Росії. Держсекретар США назвав загрозу з боку Росії реальною та серйозною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 555 | Додав: adminA | Теги: маневри, україна, війська РФ, кордон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]