Вт, 2024-04-23, 20:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:30
Поєднати картку для голосування і посвідчення депутата пропонує Ар'єв
Інші останні Політичні новини
Народний депутат від опозиції Володимир Ар'єв поділився у своєму Фейсбуці цікавою думкою про те, як домогтися особистого голосування, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Тут у нас виникла одна ідея: зробити картку для голосування одночасно посвідченням народного депутата. Тоді ніхто не буде віддавати своє посвідчення іншим, адже не зможе зайти в будівлю ВР. Будемо подавати внесення змін до законів", - написав опозиціонер.

Гриценко: "Піаніст" в Раді більше не буде

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Анатолій Гриценко, варіантів для "кнопкодавів" у Раді опозиція більше не залишить.

"Захоплення президії та блокування Ради опозицією – стовідсотково "на благо". Поки "регіонали" не усвідомлюють - в цій Раді "піаністів" вже не буде, кожен буде голосувати персонально! Потихеньку починають розуміти, - пише Гриценко, - Бачать, що і без "УДАРу" дві фракції здатні силою зупинити розгул "піаністів". А коли приєднаються міцні хлопці з третьої фракції - тим більше. Наша позиція чітка і зрозуміла: є голоси - проводите свої рішення, але персональним голосуванням, ми будемо сидіти спокійно. Будете шахраювати, голосувати за інших - Раду заблокуємо, в т. ч. силою. По-іншому не вийде!"

Раніше повідомлялося, що у Верховній Раді почалася бійка через "кнопкодавство". Під час голосування за кандидатуру спікера Ради, опозиціонери побачили, що деякі депутати від провладної більшості не голосували особисто, і зажадали особистого голосування.

"Якщо ви зараз не припините порушувати закон, ми будемо змушені заблокувати трибуну", - сказав Олег Тягнибок.

Зазначимо, що Верховна Рада України 7-го скликання обрала спікером представника Партії регіонів Володимира Рибака. За призначення Рибака головою Верховної Ради проголосували 250 народних депутатів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1094 | Додав: adminA | Теги: посвідчення депутата, Ар'єв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]