Сб, 2024-04-27, 00:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
Польща, Ірландія та країни Балтії вимагають відключити Газпромбанк від SWIFT
Інші останні Економічні новини

Крім того, санкції можуть передбачати посилення обмежувальних заходів, пов’язаних з операціями з криптоактивами.

Деякі країни ЄС вважають, що черговий пакет антиросійських санкцій має передбачати відключення Газпромбанку від SWIFT, обмеження співпраці з рф у галузі ядерної енергетики та розширення санкцій щодо енергоресурсів, повідомляє Bloomberg.

За інформацією видання, Польща, Ірландія та три країни Балтії хочуть, щоб ЄС розширив свої санкції проти російської енергетики та вніс до них заборону на скраплений вуглеводневий газ (СВГ) та обмеження на співпрацю в галузі ядерної енергетики.

Також, пише Bloomberg, пропозиції передбачають виключення більшої кількості банків із міжнародної платіжної системи SWIFT, починаючи з Газпромбанку, який донині не потрапляв у санкційні списки ЄС, хоча через нього російські окупанти отримують зарплату.

Крім того, санкції можуть передбачати посилення обмежувальних заходів, пов’язаних з операціями з криптоактивами, обмеження на страхові послуги, зазначає агентство.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 414 | Додав: adminA | Теги: Газпромбанк, країни балтії, Ірландія, Польща, Swift | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]