Чт, 2024-04-25, 11:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:24
Пообіцяли роздати своє багатство 11 мільярдерів, серед яких засновники Pinterest і Canva
Інші останні Новини світу

11 мільярдерів, включаючи засновників Pinterest та Canva, пообіцяли роздати більшу частину своїх статків, давши «клятву дарування», пише Forbes.

До проекту «Клятва дарування» (Giving Pledge), започаткованого інвестором Уорреном Баффетом, співзасновником Microsoft Біллом Гейтсом та його колишньою дружиною Меліндою, приєдналися ще 14 багатих учасників, повідомляється на сайті ініціативи.

Серед них – 11 мільярдерів, вказує Forbes. Видання оцінює сукупний капітал новачків ініціативи в $48,1 млрд.

Найбагатшими з нових благодійників стали засновники сервісу для дизайну Canva Мелані Перкінс та Кліфф Обрехт, статки яких Forbes оцінює у $13 млрд.

Крім того, цього року до ініціативи приєдналися співзасновник Pinterest Бен Зільберман, голова сервісу з доставки їжі DoorDash Тоні Сюй та мільярдер Джаред Айзекман, який оплатив квитки пасажирам першої в історії космічної місії без професійних астронавтів SpaceX.

Тепер загальна кількість заможних людей, які пообіцяли пожертвувати більшу частину свого статку до або після смерті, налічує 231 особу з 28 країн.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 488 | Додав: adminA | Теги: засновники Pinterest і Canva, багатство 11 мільярдерів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]