Чт, 2024-04-25, 16:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:40
Порошенко - суспільство повинно пам’ятати, якою ціною ми зберегли Україну у найстрашніші роки
Інші останні Політичні новини

Петро Порошенко закликав відвідати мюзикл про Революцію Гідності

Кожна звитяга і подвиги українців у боротьбі за цілісність і незалежність нашої держави повинні знайти відображення у сучасному українському мистецтві, щоб суспільство пам’ятало, якою ціною ми зберегли Україну у найстрашніші роки.

Про це п’ятий президент, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко заявив після перегляду вистави «GOT TO BE FREE» під час спілкування з творчим колективом у Театрі на Подолі, пише Четверта студія.

«Ніякі слова не замінять те, що ви прийдете і особисто побачите. Ви будете пишатися тим, що ви є українцем, ви будете пишатися тим, що вам довелося жити в ці часи, коли насправді твориться держава, коли насправді народжується нація. Коли насправді ми з вами робимо те, що дозволяє нам з вірою і твердою упевненістю дивитися в європейське майбутнє України. Сьогоднішня вистава зробила величезний внесок в нашу майбутню європейську Україну», – наголосив Петро Порошенко.

За задумом творців, мюзикл мав передати через музику, пісні, балет театральні постановки дух Майдану та продемонструвати незламність волі учасників революції.

Петро Порошенко підкреслив, що така творчість – це не просто незамінна складова формування національної гідності і самоідентичності громадян, а й спосіб показати справжню Україну для іноземців, що сприятиме зміцненню міжнародного іміджу нашої держави. Для цього повинна продовжуватись державна політика розвитку сучасного українського мистецтва, започаткована командою Петра Порошенка.

«У нас були такі події, такі подвиги, але, на жаль, про це майже ніхто не говорить. Я просив Марину, яка була і є в Українському культурному фонді, щоб ми спрямовували саме на це українське культурне відродження. Саме такі вистави, такі речі я хотів би бачити в цьому театрі. Для цього ми його і будували. Це та Україна якою я хотів би, щоб іноземці бачили її», – підкреслив п’ятий президент Петро Порошенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: суспільство, Порошенко, ціна, збереження України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]