Пт, 2024-03-29, 09:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:16
Порошенко - Україна де-факто перетворилася на східний фланг НАТО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Україна де-факто перетворилася на східний фланг НАТО - Порошенко

Президент Петро Порошенко заявляє, що Україна де-факто перетворилася на східний фланг НАТО.

Про це він сказав під час виступу  на міжнародній конференції "Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для успішного руху вперед", яка проходить в Києві.

"Сьогодні немає тих, хто буде заперечувати, що реваншистська політика Кремля проти України стала спільним викликом для всієї євроатлантичної безпеки. Без сильної України, яка вже зараз перетворилася на де-факто східний фланг НАТО, точно не може бути й мови про стабільний євроатлантичний простір", - наголосив Порошенко.

Він перелічив низку московських інструментів, які використовують для створення гібридних загроз в Україні та країнах ЄС: енергетичний шантаж, нав’язування наративів через агентів впливу, розпалювання соціальних конфліктів, вплив через релігійні організації.

"Якби ми рішуче виступили в 2008-му (під час війни в Грузії), то, можливо, б не було 2014-го…Але я хочу подякувати всій міжнародній спільноті, яка виступила єдиним фронтом на підтримку України", - додав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: східний фланг НАТО, україна, де-факто, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]