Ср, 2024-04-24, 06:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:58
Порошенко вручив ССО нову символіку - "Іду на ви"
Інші останні Офіційні новини

  "Іду на ви": Порошенко вручив ССО нову символіку

Президент, верховний головнокомандувач ЗСУ Петро Порошенко, вручив командиру Сил спеціальних операцій Збройних Сил України прапор, емблему та штандарт командувача ССО.

Про це повідомляє прес-служба АП.

Нову символіку цього роду військ було затверджено з метою відродження та розвитку національних військових традицій та з урахуванням важливої ролі Сил спеціальних операцій у забезпеченні обороноздатності держави.

"Днями я підписав Указ щодо заснування емблеми і символу, і прапору ССО та штандарту командувача. І відтепер вашим девізом стануть слова Київського князя Святослава Хороброго: "Іду на ви", які більше тисячі років тому наводили жах на ворогів", - сказав він.

Він наголосив, що для українського війська важливим є і відновлення національних бойових традицій і нагадав, що нині воно триває.

"Процес повернення українського війська до власної історії, нарешті, до символів, героїв та пам’ятних дат зараз активно продовжується. Запроваджено нові концептуальні підходи до однострою українського війська", - констатував президент, зазначивши, що новий однострій український народ мав можливість побачити під час військових парадів на честь Дня незалежності України, в якому спецпризначенці також брали участь.

"Кілька років поспіль святковим Хрещатиком крокують воїни в нових одностроях і серед них представники ССО", - сказав він.

"Шановні воїни, ви завжди там, де найважче. Де потрібні відвага і стійкість, швидкість і рішучий натиск. І від імені українського народу, від себе особисто висловлюю щиру подяку особовому складу Сил спеціальних операцій Збройних Сил України за вірність військовому обов’язку, вірність військовій присязі", - сказав глава держави і побажав воїнам міцного здоров’я, добробуту, незламності духу та нових успіхів і перемог на благо України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1082 | Додав: adminA | Теги: нова символіка, Іду на ви, Порошенко, ССО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]