Пт, 2024-04-26, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:42
Посол Італії - Україна може стати наступним "економічним дивом"
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  Україна може стати наступним "економічним дивом", - посол Італії

Посол Італії Давіде Ла Чечіліа назвав Україну "маленьким Китаєм" і заявив, що вона може стати наступним "економічним дивом".

Про це він сказав в інтерв'ю виданню KyivPost, інформує Цензор.НЕТ.

"Я вважаю, що Україна - це чергове економічне диво. Це дійсно маленький Китай з точки зору ресурсів, талантів і простору", - сказав Ла Чечіліа. "Наші (італійські. - Ред.) компанії мають заздалегідь підготуватися, щоб максимально використовувати момент, коли почнеться цей економічний бум", - додав він.

При цьому італійський посол зазначив, що розвитку туристичного потенціалу в Україні заважають погані дороги, а іноземним інвестиціям - корупція.

"Україні потрібно краще працювати над забезпеченням верховенства закону і боротьбою з корупцією, щоб побачити значне зростання італійських інвестицій. Наразі в Україні працюють близько 300 італійських фірм, а в країні проживають кілька сотень італійців", - сказав посол.

"Україна - зовсім не та країна, що два або чотири роки тому. Багато чого було зроблено з точки зору законодавства. Тепер слід зосередитися на його реалізації", - підсумував  Ла Чечіліа.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: посол Італії, наступне економічне диво, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]