Пт, 2024-04-26, 02:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:02
Посол - українці зможуть відпочивати в Туреччині без самоізоляції та тестів на COVID-19
Інші останні Туристичні новини

Українці зможуть відпочивати в Туреччині без самоізоляції та тестів на COVID-19 — посол

З 1 липня громадяни України зможуть полетіти на відпочинок до Туреччини, не проходячи при цьому 14-денну самоізоляцію та тести на коронавірусну інфекцію.

Про це заявив посол Туреччини в Україні Ягмур Ахмет Гюльдере, повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

У четвер, 18 червня, міністр інфраструктури Владислав Криклій провів робочу зустріч послом Туреччини в Україні Ягмур Ахметом Гюльдере. Одним з пріоритетних для обговорення питань стало відновлення регулярних авіаперевезень між Україною та Туреччиною.

Під час зустрічі посол повідомив, що турецька сторона готова приймати українських туристів починаючи з 1 липня цього року, без проходження самоізоляції та тестування, але з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками.

Своєю чергою міністр повідомив, що ряд авіакомпаній, зокрема, Azur Air Ukraine, SkyUp, Turkish Airlines, Pegasus Airlines і Windrose вже заявили про свою готовність здійснювати регулярні пасажирські рейси з України до Туреччини з початку липня.

1 червня стало відомо, що Туреччина готова буде приймати українських туристів, а також відновити постійні пасажирські перевезення з України з 1 липня.

17 червня Туреччина зняла обмеження на в’їзд і виїзд для громадян Туреччини і іноземних громадян, за винятком сухопутного кордону країни з Іраном.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 698 | Додав: adminA | Теги: відпочинок, Туреччина, українці, посол | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]