Чт, 2024-03-28, 21:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:18
Посольство США - фейками про "біологічну зброю" кремль хоче виправдати путінську війну в Україні
Інші останні Кримінальні новини

Кремлівські пропагандисти роками поширюють дезінформацію про розробку біологічної зброї, щоб виправдати путінську війну в Україні.

Як передає ЗМІ, про це йдеться у заяві посольства США в Україні у Твітері.

«Дезінформація з неправдивими заявами про те, що секретні лабораторії розробляють біологічну зброю, роками розповсюджується кремлівською пропагандистською екосистемою, і навіть китайськими державними ЗМІ, щоб виправдати путінську війну в Україні», - заявили американські дипломати.

Як повідомлялося, на пресконференції за підсумками переговорів з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою в турецькій Анталії, очільник МЗС рф сергій лавров заявив, що Пентагон створив кілька десятків військово-біологічних лабораторій на українській території.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 597 | Додав: adminA | Теги: війна, «біологічна зброя», україна, посольство США, кремль, фейки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]