Ср, 2024-04-24, 15:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
Потрапили під вогонь ЗСУ і зазнали серйозних втрат бойовики на Донбасі
Інші останні Надзвичайні новини

На Донбасі бойовики потрапили під вогонь ЗСУ і зазнали серйозних втрат

В ході бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення

Впродовж 7 січня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано п'ять обстрілів бойовиками українських позицій. Російські найманці зазнали серйозних втрат, повідомили в прес-центрі ООС.

"7 січня російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. При цьому випадків застосування озброєння, забороненого мінськими угодами не зафіксовано", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу селища Станиця Луганська на Луганському напрямку, хутора Вільний на Попаснянському напрямку, селища Луганське на Світлодарському напрямку, селища Березове на Донецькому напрямку і поблизу населеного пункту Павлопіль на Маріупольському напрямку.

"За минулу добу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, 7 січня, четверо окупантів загинули і двоє отримали поранення", – розповіли в ООС.

Нагадаємо, 6 січня на Донбасі було зафіксовано п'ять обстрілів бойовиками українських позицій. А впродовж 4 січня російські окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1071 | Додав: adminA | Теги: вогонь ЗСУ, бойовики, Донбас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]