Пт, 2024-04-26, 05:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

03:26
Повернення викрадених автівок ОБСЄ вимагає від росії
Інші останні Новини Європейського Союзу

Викрадення росією близько 50 автомобілів ОБСЄ є неприйнятним. В організації вимагають рф повернути майно.

Про це йдеться в заяві Європейського Союзу, виголошеній під час засідання Постійної ради ОБСЄ у Відні.

В ОБСЄ заявили, що крім викрадення автівок, росія з квітня утримує трьох співробітників моніторингової місії за сумнівними звинуваченнями.

"Протягом останніх 11 місяців рф атакує не лише Україну, а й основоположні принципи та цінності ОБСЄ. На минулих вихідних ми отримали нові тривожні повідомлення про ймовірну передачу понад 50 броньованих автомобілів СММ з росії на схід України, де вони можуть бути використані для підтримки агресивної війни проти України. Це - неприйнятно", - йдеться у заяві.

В Євросоюзі наголошують, що рф має негайно віддати майно ОБСЄ і відпустити затриманих співробітників.

Нагадаємо, що Організація з безпеки та співробітництва в Європі заявила, що її спостерігачів немає на Донбасі. При цьому машини з позначеннями ОБСЄ, які можуть бути на сході України, не використовуються організацією.

Потім стало відомо, що росія викрала у спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні близько 50 автомобілів і використовує їх на тимчасово окупованих територіях.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 495 | Додав: adminA | Теги: РФ, викрадення автівок ОБСЄ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]