Пт, 2024-03-29, 03:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:34
Про можливі точки удару застосування рф ядерної зброї назвали у Білому домі
Інші останні Надзвичайні новини

карін жан пєр Представники адміністрації США допустили, що Путін може застосувати тактичну ядерну зброю. Однак поки ніщо не свідчить про підготовку такого удару. Про це пише The New York Times.

У Білому домі вважають, що рф може влаштувати демонстраційний вибух над Чорним морем, Північним Льодовитим океаном або на території України.

Деякі офіційні особи США заявили, що вони відзначили зміну тону, масштабу і серйозності останніх загроз Путіна в порівнянні з аналогічними загрозами, які він робив після відходу росії з-під Києва і Північної України на початку цього року.

Два високопоставлених чиновники заявили, що вони не вірять, що путін готовий застосувати ядерну зброю зараз, враховуючи реакцію, яку це викличе з боку Заходу, а також з боку союзників москви, таких як Китай та Індія, які минулого тижня озвучили свою найжорсткішу критику на сьогодні щодо застосування ядерної зброї.

Проте, ці ж офіційні особи США також заявили, що дуже серйозно ставляться до висловлювань путіна.

Карін Жан-П'єр, прессекретар Білого дому, підтвердила цю позицію в п'ятницю.

"Очевидно, що ми дуже серйозно ставимося до цих загроз, але ми не бачимо ніяких причин для коригування нашої власної ядерної політики зараз", - сказала вона.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 474 | Додав: admin | Теги: зброя, ядерна, РФ | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]