Чт, 2024-03-28, 13:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:42
Про намір балотуватися на другий президентський термін заявив Порошенко
Інші останні Офіційні новини

Порошенко заявив про намір балотуватися на другий президентський термін

Президент Петро Порошенко балотуватиметься на другий термін на чергових президентських виборах 31 березня.

Про це він оголосив під час виступу на форумі “Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду Президента України", - сказав Порошенко.

Як повідомлялося, станом на 14-ту годину 29 січня ЦВК зареєструвала 22 кандидати на посаду Президента України: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського та Олександра Данилюка.

Кампанія з виборів Президента України стартувала 31 грудня 2018 року. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн.

Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Президентські вибори призначено на 31 березня 2019 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 859 | Додав: adminA | Теги: балотування, другий президентський термін, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]