Сб, 2024-04-20, 14:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:09
Про Україну США свою думку не змінили: тут діє вибіркове правосуддя
Інші останні Політичні новини

Позиція Білого Дому щодо засудження лідерів опозиції в Україні залишається незмінною, вони і далі сприймаються як "вибіркове політичне переслідування".

Про це заявив посол США Джон Теффт у Хмельницькому, відповідаючи на запитання місцевих журналістів, передає УНІАН.

"Те, що сьогодні відбувається в Україні, є вибірковим політичним переслідуванням", - заявив американський посол.

Разом з тим Теффт назвав намір перевести екс-прем’єра Юлію Тимошенко з колонії у Харкові до лікувального закладу "гарним знаком".

"Я думаю, що це добре, адже, за інформацією німецьких лікарів, зі спиною пані Тимошенко величезні проблеми. Її треба лікувати, і це гарний знак, що її переводять до лікувального закладу", - сказав посол США.

Зазначимо, що судові тяганини Тимошенко викликали гостру дискусію не лише всередині країни, а й далеко за її межами. Європа і Америка неодноразово висловлювали критику одностороннього, на їхній погляд, судового процесу над політичними лідерами української опозиції. США радять Україні більше уваги приділяти демократичним ініціативам і громадянському розвитку суспільства. Інакше закордонні колеги накладатимуть різні санкції.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1001 | Додав: adminA | Теги: США, Україну не змінили, діє вибіркове правосуддя, думку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]